Qui som?

Nosaltres

La Residència Canina i Felina Can Clarens va nèixer l’any 1988 de l’afició dels seus propietaris pels animals de companyia. Per aquestes dates vàrem començar amb la residència canina i la cria de diferents races de gossos i gats. Des de llavors hem modernitzat les nostres instal·lacions i l’any 2008 vàrem adquirir el Centre Cani Vallgorguina per a poder donar als nostres ostes una més completa i millor atenció.

residencia_canina_1

Més sobre nosaltres

Coneixedors que mai és agradable deixar, encara que només sigui per uns dies les nostres mascotes, la nostra filosofia ha estat la de convertir les nostres residències en un lloc agradable pels nostres ostes. Els oferim àmplies instal·lacions. Una alimentació de qualitat amb productes de les primeres marques del mercat, així com menús a la carta. Passejos diaris i continuats. Atenció i assistència 24h al dia. Volem que les seves mascotes gaudeixin d’una estada immillorable tots els dies que romanguin fora de la seva residència habitual.
El personal de Can Clarens està format per persones dedicades a la cria, ensinistrament i residència canina i felina des de fa més de 36 anys. El nostre personal disposa de la formació i la experiència necessària per a realitzar el seu treball amb la millor dedicació i sensibilitat. La nostre afició es va convertir en la nostre professió.
Ens dediquem a la cria del Border Collie, Labrador Retriever i Pomerania, participem amb els nostres gossos en  competicions nacionals i internacionals de bellesa i treball.

Obert tot l'any

De dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 19:30

Dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 13:30

Serveis

Agility Vallgorguina

Al Centre Caní Vallgorguina també podrà practicar Agility, una pràctica esportiva que reforça els vincles que l'uneixen a la seva mascota. Millori l'obediència del seu gos mentre juga amb ell i al mateix temps fa esport.

Ensinistrament

Gaudeixi més del seu gos, eduqui’l, ensenyi-li a comportar-se i practiqui esport amb ell. A les nostres instal•lacions i amb els nostres monitors ho farà d’una manera divertida i fàcil.
Al Centre Caní Vallgorguina li ensenyarem a entendre a la seva mascota i a comunicar-se correctament amb ella.
  • Obediència bàsica
  • Educació de cadells
  • Modificació de conductes

Poden realitzar una classe sense compromís per tal que nosaltres coneguem al seu gos i vostès puguin veure la nostre forma de treballar, sempre en positiu.

Residències

Residència Canina i felina Can Clarens

La Residència Canina i Felina Can Clarens està situada a la finca del mateix nom, al municipi de Vallgorguina (Vallès Oriental) al bell mig del Parc Natural del Motnegre i el Corredor, a 6 km de St Celoni i a 45 km de Barcelona i Girona, de fàcil accés des de l'autopista AP-7.

Més informació

Centre Caní Vallgorguina

El Centre Caní Vallgorguina està situat a la finca Vila Carina, al terme municipal de Vallgorguina (Vallès Oriental) al peu del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, a 3 km de St Celoni al costat de la carretera C-61. A 45 km de Barcelona i Girona. De molt fácil accés des de l'autopista AP-7.

Més informació

Per què nosaltres

01 Experiència

Més de 36 anys com a criadors, ensinistradors i gestionant les nostres residències

02 Formació.

Formació continuada del nostre personal

03 Les instal·lacions

Modernes i perfectament equipades

Sabies que...?

Ens dediquem a la cria del Border Collie, Labrador Retriever i Pomerania

Participem amb els nostres gossos en competicions nacionals i internacionals de bellesa i treball.

A l'actualitat disposem de cadells amb Pedigri de Border Collie, Labrador Retriever i Pomerania.

Més informació