Escola canina

Ensinistrament

Gaudeixi més del seu gos, eduqui’l, ensenyi-li a comportar-se i practiqui esport amb ell. A les nostres instal·lacions i amb els nostres monitors ho farà d’una manera divertida i fàcil.

Al Centre Caní Vallgorguina li ensenyarem a entendre la seva mascota i a comunicar-se correctament amb ella.

Utilitzant mètodes en positiu, coneixerà millor al seu gos i eliminarà comportaments molestos o no desitjats. Li ensenyarem les bases de l’ensinistrament i l’ajudarem en la seva etapa de cadell per a preparar-lo per a la seva fase adulta.

Al nostre centre trobarà l’assessorament que el seu gos necessiti per a ser obedient i educat. Disposem d’un grup de treball on cada propietari, amb la direcció d’un monitor, ensenya al seu gos a comportar-se, practicar exercicis d’obediència o divertir-se a la nostra pista d’Agility.

Si desitja classes particulars, pot fer-les al Centre Caní Vallgorguina  amb un dels nostres monitors o aquests poden desplaçar-se al seu  domicili.

Realitzem cursos i seminaris regularment, destinats a diferents nivells d’experiència dels propietaris i impartits pels millors professionals nacionals i internacionals. Posi's en contacte amb nosaltres, l’informarem i l'assessorarem.

Al Centre Caní Vallgorguina realitzem cursos de manera continuada per a poder començar l’educació de la seva mascota el més aviat possible. Els gossos s’incorporen als cursos que més poden ajudar-lo a evolucionar segons el seu nivell d’obediència o edat.

Poden realitzar una classe sense compromís per tal que coneguem el seu gos i vostès puguin veure la nostra forma de treballar, sempre en positiu.

Obediència bàsica

Al curs d’obediència bàsica ensenyem als propietaris a comunicar-se correctament amb la seva mascota i a ella a realitzar els exercicis considerats bàsics en el món de l’ensinistrament.

Aquests exercicis són: caminar al costat, seure, terra, quiet i cridar-lo. Els exercicis els realitzem amb corretja i sense en un nivell més avançat. Això ens farà gaudir de llargs i tranquils passejos amb la nostra mascota, incorporar-la a activitats a l’aire lliure i portar-la amb nosaltres en multitud d’ocasions amb la seguretat que el seu comportament és l’adequat.

Educació de cadells

És important evitar cometre errors en l'educació dels cadells els primers mesos de vida dels mateixos per tal d’estalviar-se problemes en el futur. Problemes que després són molt complicats i ingrats de corregir. Als cursos de cadells els hi ensenyem a interpretar i comprendre el seu gos.

Mitjançant el joc i del “cliquer” li ensenyarem exercicis molt útils pel seu desenvolupament i equilibri.

Modificació de conductes

Molts gossos tenen problemes que impedeixen que tinguin un comportament normal. És molt important determinar el tipus i l’origen d’aquest mal comportament i trobar la millor solució.

Quan un gos no ha estat educat i socialitzat correctament pot arribar a tenir conductes destructives o a desenvolupar fòbies que acaben amb pors, ansietat o agressivitat. Amb un bon diagnòstic i un bon tractament es poden obtindre resultats molt encoratjadors.

Una bona socialització amb gossos i persones és indispensable per a una bona convivència. És important deixar-se aconsellar per l’educador i aplicar els mètodes correctes adaptats a les particularitats de cada gos, per tal de corregir qualsevol comportament inadequat. El monitor li ensenyarà com reeducar al seu gos per que li faci cas i canvií algunes pautes de comportament.