Com educar el teu gos?

Agressivitat, ansietat, pors o lladrucs excessius són algunes de les conductes més comuns que presenten multitud de gossos. En molts casos, els amos ni tan sols són conscients que això pot desencadenar en problemes de comportament importants, pel que és aconsellable, després de detectar-ho, acudir a professionals que puguin ajudar-lo. És important a l'hora d'adoptar gossos a Barcelona, aprendre algunes regles bàsiques d'ensinistrament.
El primer que s'ha de tenir en compte és el desencadenant d'aquesta conducta, ja que és un factor imprescindible per poder solucionar-ho. El més adequat és confiar aquesta tasca a especialistes en l'ensinistrament caní, com a Can Clarens, on impartim cursos i classes per educar el seu gos i eradicar aquestes conductes.

Quins serveis oferim?
A Can Clarens disposem de dos centres, un destinat a l'ensinistrament caní i un altre com a residència tant de gossos com de gats. En definitiva, un servei complet per a la cura de la seva mascota.
En cas de necessitar assessorament sobre les necessitats específiques del seu gos o de voler crear alguns hàbits de conducta específics, des de Can Clarens utilitzem mètodes en positiu perquè pugui conèixer millor a la seva mascota i ajudar així a eliminar aquests comportaments inadequats o molestos.

Obediència bàsica: impartim un curs d'obediència on ensenyem els propietaris a comunicar-se amb el seu gos. Així mateix, l'animal aprèn a fer alguns exercicis bàsics pel que fa a ensinistrament. Quina classe d'exercicis? Quedar-se quiet, dir-i que vingui, caminar al costat, seure, etc. Gràcies a això, podrem gaudir amb la nostra mascota a l'aire lliure, per exemple, sense preocupacions tant amb correu com sense.
Educació per a cadells: quan un gos és petit és quan adquireix la majoria d'hàbits que tindrà d'adult, pel que és important educar-lo correctament des del principi. Amb això afavorirem, a més, el seu equilibri i desenvolupament.
Modificació de conductes: un cop es determina l'origen del problema d'un comportament, cal buscar una solució a mida. Els nostres especialistes li ensenyaran a crear certs hàbits, com socialitzar la seva mascota amb altres gossos o amb persones, que l'amo haurà d'introduir en el seu dia a dia.
En cas de necessitar qualsevol dels serveis aquí esmentats, a Can Clarens ens posem a la seva disposició per assessorar-li sobre el millor per a poder gaudir de la seva mascota. Li recordem que som experts en ensinistrament de gossos a Barcelona, i que comptem amb més de 25 anys d'experiència.

MES INFORMACIÓ

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.